Granitt er et eksklusivt og slitesterkt materiale som tåler høy varme og er enkel å holde ren. Granitt er sammensatt av kvarts, feltspatt og glimmer. Når man velger et ekte naturmateriale som granitt, er det viktig at en aksepterer de naturbestemte struktur-/fargeforskjeller som kan forekomme. Dette kan for eksempel være små sår, glassårer eller årespring. Granitt er et utrolig
spennende materiale, og hver plate er helt unik.

Granitt er sammensatt av kvarts, feltspatt og glimmer. Når man velger et ekte naturmateriale som granitt, er det viktig at en aksepterer de naturbestemte struktur-/fargeforskjeller som kan forekomme. Dette kan for eksempel være små sår, glassårer eller årespring. Disse særpreg er forskjellig fra kunstige materialer, nettopp fordi det er dette som er sjarmen og kjennetegnet på et naturprodukt.

(All stein trekker litt fukt, og vi anbefaler at de settes inn med en steinimpregnering som er vann, fett og oljeavvisende på polerte og ujevne overflater.)

Lagerført sortiment

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.