om gautvik stenindustri

Vår lange tradisjon og erfaring, kombinert med moderne utstyr og produksjon, er din trygghet for at våre produkter er av høy kvalitet og tidsriktig design.

Gautvik Steinindustri

Vår historie

Gautvik Stenindustri ble startet i 1935 av brødrene Alfred og John Gautvik. Firmaet er av de eldste steinbedriftene i landet. I dag er vi andre og tredje generasjon, etter John Gautvik, som driver. Oddveig og Chriss Allan Gautvik.

Gautvik Steinindustri i dag

Vi holder til i Eide på Nordmøre. 1 mil fra Eide sentrum. Rett inn for Hustadvika og Atlanterhavsveien.

I dag bruker vi råstein til vår produksjon fra India, Afrika, Italia, Spania, Finland og Sverige. Fra Norge benyttes naturstein fra Larvik, Støren, Fauske, Otta, Oppdal og Alta.

I tillegg til produksjon av gravminner satset vi i 1996 på å spesialisere oss på benkeplateproduksjon. Dette er i dag for oss et svært viktig produkt, som vi fortsatt kommer til å satse for fullt på i fremtiden.

Moderne produksjon

Bedriften har de siste år hatt stor utvikling på det tekniske området, og har i dag topp moderne utstyr rettet mot gravminner, benkeplate-/interiørproduksjon (sager, kantslipeautomat, cnc-styrte maskiner). Sammen med andre har vi startet et nytt råplate-/sage anlegg. I tillegg har vi sammen med våre dyktige medarbeidere tatt vare på håndverket og det gode arbeidsmiljøet.

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.