Fordeler

Silestone fremstilles av 94% naturkvarts, omskapt til å dekorere moderne kjøkken og bad. Vi kan tilby etinnbydene fargespekter, og eksepsjonelle teksturer i høyeste kvalitet

Dette er et produkt med lite porer og vannabsorpsjon er svært lav. Ekstra impregnering er vanligvis ikke nødvendig på polerte overflater. En bør likevel unngå sterke løsemidler og alkaliske produkter på kompositt. Siden materialet er svært kompakt, kan det noen ganger bli dannet flekker på overflaten (spesielt synlig på de lyseste). Dette lar seg vanligvis fjerne ved bruk av JIF- skuremiddel.

Kompositt er ikke varmebestandig for høyere temperaturer. Så en bør ikke sette varme kasseroller eller stekepanner direkte på platen.

Kompositt kan ikke brukes i utemiljø, da den ikke er motstandsdyktig mot UV-lys. Fargen kan endres når den utsettes for direkte sollys.

25 års garanti

Silestone-overflater gir unike fordeler og egenskaper når det gjelder estetikk, funksjonalitet og tekniske egenskaper. Av denne grunn gir Silestone 25 års garanti.

Sluttkunde kan få inntil 25 års garanti på Silestone og Sekton plater ved registrering på
https://www.cosentino.com/no-no/silestone/garanti/

Garanti forutsetninger:

  • kjøpsbevis må dukumenteres av sluttkunde
  • garantien er gyldig etter registrering på nett, innen 6 måneder etter kjøpsdatoen
  • garantien dekker ikke monterings- eller installasjons defekter, siden dette ikke utføres av Cosentino

Lagerført sortiment

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.