Den høye komprimeringsytelsen til Silestone-overflatene, sammen med hybridsammensetningen som består av førsteklasses mineraler og resirkulerte materialer, gjør dem svært motstandsdyktige mot alle slags flekker, hindrer dem i å trenge inn i overflaten og gjør daglig vedlikehold enklere og raskere overalt i hjemmet ditt.

De nye Silestone-overflatene er produsert med den eksklusive og nyskapende HybriQ-teknologien, som kun bruker fornybar energi og resirkulert vann i produksjonsprosessen, noe som opprettholder alle egenskapene til Silestone og tar et skritt nærmere en mer bærekraftig verden.

Slik rengjør og vedlikeholder du Silestone-overflatene med to enkle trinn:

Nyt hjemmet ditt uten å måtte bekymre deg for vedlikehold av overflatene dine. Daglig bruk kan føre til at de blir flekkete av olje, tomater, sjokolade, såpe eller tannkrem. Rengjøring av disse og andre enkle, ferske flekker er veldig enkelt:

Steg 1

Påfør nøytral såpe på det berørte området og gni forsiktig i sirkelbevegelser med en fuktig mikrofiberklut.

Steg 2

La produktet virke i et par minutter. Tørk deretter av såperester med en klut. Tørk det til slutt med tørkepapir.


Flere artikler

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.