Tre kule designideer for grå og hvite baderom

Når det gjelder oppussing av hus, har badet blitt det nest viktigste rommet etter kjøkkenet de siste årene.

For å bringe personlighet og individuell stil til baderommet, finnes det uendelig mange materialer for gulv, toaletter, veggkledning, skap og mer. Grekerne og romerne hadde kulturer med en raffinert sans for estetikk og bygde offentlige bad der alle de gunstige effektene av vann kunne nytes. Offentlige bad var også et sosialt møtepunkt for å diskutere og debattere filosofiske emner. Disse badene (salus per aquam (spa)), akkurat som mange andre konsepter i den vestlige sivilisasjonen, er opphavet til badet slik vi kjenner det i dag. Og i dag er badet fortsatt det typiske rommet for vårt personlige velvære.

IDÉ 1: Belle epoque-badet

Et grått og hvitt bad er perfekt for en Belle Epoque - eller 1920-tallsinspirert stil. Velg en svart eller veldig mørkegrå marmor på veggene eller gulvet for en teatralsk effekt. Bring disse elegante materialene sammen med én tapetsert vegg. Begynnelsen av det 20. århundre var også kjent for sin lidenskap for alt det østlige.

Vi anbefaler et tapet med japansk design for en fremtredende funksjon på badet ditt. Hvis du leter etter den wow-faktoren, fungerer den også perfekt på gjestebadet.

IDÉ 2: Den industrielle stilen

Et grått og hvitt bad i industriell stil bør alltid ha noen funksjoner i sort, for eksempel jernkanter, kraner eller møbler ( en krakk eller lenestol). Velg en sober grunnfarge på vegger og gulv for å gi visuell kontinuitet til rommet. Vi elsker den grå Kreta by Dekton-modellen og den hvite Calacatta Gold fra Silestone, som begge egner seg perfekt til denne stilen. Andre alternativer for en industriell finish på badet ditt er mikrosement og hydrauliske gulvfliser.

IDÉ 3: Den rustikke grå og hvitt bad

Vårt tredje designforslag for ditt grå og hvite bad er en rustikk stil. Selv om du kanskje synes disse fargene er litt kalde i begynnelsen for et tradisjonelt design, fungerer de faktisk perfekt sammen. Nøkkelen til å kombinere dem er tre, med for eksempel benkeplater og et toalett og servant i vintagestil. Gå for et frittstående badekar med eller uten ben og fullfør det rustikke baderomsutseendet med kurver og en halmstol.

Her kan du laste ned:

Flere artikler

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.