MONTERING AV VASK OG KOMFYRTOPP

OVERLIGGENDE

Vaskens/komfyrtoppens flens/ytterkant ligger oppå steinplaten rundt vaskens hull. Dette er kanskje det vi er mest vant til, men her kan det lett samle seg smuss rundt kanten/flensen på vasken.

PLANLIMT

Vaskens/komfyrtoppens flens/kant er limt ned i et spor som er tilpasset ytterkanten. Slik at den ligger helt plan med steinplaten, kun en liten fuge rundt. Dette gjør at kanten hvor smuss vanligvis samler seg er borte. Noe som er veldig praktisk og pent. Det er bare å dra vaskekluten med brødsmulene ned i vasken.

UNDERLIMT VASK

Her er det frest et hull etter vaskens fasong innvendig, som deretter profileres og poleres. Så blir vasken limt under platen. Dette gjør at en unngår nivåforskjeller hvor smuss samler seg, noe som gjør den veldig rengjøringsvennlig og eksklusivt.

Montering av benkeplater

Planliming av koketopp

Produksjon av benkeplater

Bedriften har de siste år hatt stor utvikling på det tekniske området, og har i dag topp moderne utstyr rettet mot gravminner, benkeplate-/interiørproduksjon (sager, kantslipeautomat, cnc-styrte maskiner). Sammen med andre har vi startet et nytt råplate-/sage anlegg. I tillegg har vi sammen med våre dyktige medarbeidere tatt vare på håndverket og det gode arbeidsmiljøet.

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.